Правила та умови

Правила та умови
Правила та умови

 

 

Купити!

 

ОФІЦІЙНІ ПРАВИЛА ПРИДБАННЯ СЕРТИФІКАТУ ПРО ПЕРЕДАЧУ ВОЛОГИХ РУШНИКІВ «ЧИСТА ПЕРЕМОГА» ДЛЯ ЗСУ

 

  1. Продаж сертифікатів про передачу вологих рушників «Чиста Перемога» для ЗСУ починається 29 червня 2022 року.
  2. Сертифікат про передачу вологих рушників «Чиста перемога» для ЗСУ - це можливість оплати на сайті sfera.ua зазначеної у ньому кількості пачок продукції, яка буде передана  Збройним Силам України.
  3. Для придбання на сайті sfera.ua доступні сертифікати номіналом на 1 (одну), 5 (п’ять) та 10 (десять) пачок.
  4. Придбати сертифікати може будь-яка повнолітня особа громадянин України в необмеженій кількості.
  5. Оплата за сертифікатами можлива онлайн на сайті sfera.ua https://sfera.ua/personal-naja-gigiena/vlazhnye-salfetki/vologi-rushniki-dlja-zsu або післяплатою у відділенні Нової Пошти, окрім замовлень в корзині яких знаходяться лише сертифікати. Такі замовлення оплачуються тільки онлайн. Звертаємо увагу: продукція за сертифікатами, а саме, вологі рушники, не буде доставлена за вказаною замовником адресою Нової Пошти, а буде передана на потреби ЗСУ. У разі повернення іншого товару, який був у замовленні, кошти, сплачені за сертифікат, не повертаються.
  6. Хочемо наголосити, що це онлайн сертифікат. Корпорація «Біосфера» консолідовано передасть викуплені сертифікати на вологі рушники до ЗСУ та опублікує звітність. При замовленні сертифікату, вам необхідно вказати будь-яку адресу задля формування замовлення та його підтвердження.
  7. Звертаємо увагу, що программа лояльности, яка працювала на сайті, призупинена на час воєнного стану. При цьому, бали за придбаний товар накопичуються, але їх неможливо застосувати при оплаті.
  8. Додатково, Sfera.ua подвоює кількість упаковок рушників, придбаних в межах номіналу першої 1000 сертифікатів.
  9. Про закінчення акції буде повідомлено на сайті sfera.ua додатково. 
  10. Звіт про передачу продукції придбаної за сертифікатами буде розміщений на сайті https://biosphere-corp.com/ua/ в розділі Новини протягом 10 днів після закінчення акції.

 

Купити!

 

Up