Як обрати серветки для прибирання

Як обрати серветки для прибирання

Пройшли ті часи, коли господині використовували саморобні ганчірки. На їх зміну прийшли серветки - перші помічники, незамінні при генеральної і повсякденному прибирання. Сьогодні виробники пропонують величезний вибір серветок, ганчірок для прибирання та підтримання чистоти. Серед яких, серветки одноразові і багаторазові, вологі серветки, бамбукові серветки для миття посуду, ганчірки для миття підлог і т.д.

Як тільки серветки і ганчірки для прибирання з'явилися на ринку, їх швидко оцінили господині і любителі чистоти. Адже головною якістю серветок, є їх висока ефективність і простота при догляді за всіма побутовими поверхнями.

Завдяки тому, що кожен вид серветок призначений для певної роботи, витрачається менше часу на прибирання. Але, при такому розмаїтті, також важливий і правильний вибір матеріалу.

 Серветки і ганчірки розрізняються за наступними категоріями:

  •         Матеріал виготовлення;
  • Здатність вбирати вологу;
  • Спеціальне призначення;
  • Антибактеріальні та гіпоалергенні властивості;
  • Універсальні вологі серветки.

Універсальні вологі серветки просто необхідні на кухні. Для СВЧ-печі, холодильника, духовки, газової плити - це просто «швидка допомога». Протерти побутову техніку і дзеркало, не залишивши розводів за допомогою вологих серветок, також не складе труднощів. До того ж, упаковки серветок вистачає надовго.

При правильному виборі серветок підвищиться якість прибирання і ефективність. Сьогодні ринок пропонує нам найбільше розмаїття - целюлозні, віскозне, бамбукові, серветки з мікрофібри і багато інших. І щоб визначитися з тим, що підійде саме вам - варто вивчити характеристики найбільш затребуваних серветок для прибирання.

 Особливості целюлозної серветки

Целлюлозная серветка виготовляється з природної сировини. Використовувати цю серветку можна тільки у вологому стані.

 

Целлюлозная серветка відмінно вбирає воду. Досить протерти мокрою серветкою, потім віджати і пройтися вдруге - води не залишиться. Серветка в міру спінює миючі засоби. Досить для того щоб намилити поверхню, а потім змити.

При митті дзеркал і вікон не залишає розводів. Прати целлюлозную серветку потрібно вручну, так збільшується її довговічність. Ще одним плюсом є те, що в сухому стані в ній не розмножуються бактерії і грибки.

Таким чином, целюлозна серветка добре прибирає бруд з будь-яких поверхонь і не залишає розводів. Виготовлена ​​з екологічно чистого матеріалу. Прекрасно справляється з мокрою поверхнею. Тому, така серветка, однозначно незамінний помічник на будь-якій кухні.

Серветки з мікрофібри

Рушники, ганчірки, серветки з мікрофібри швидко завоювали популярність.

 

Серветки з мікрофібри стали сьогоденним порятунком для автолюбителів. Гідно їх оцінили, також господині і працівники офісів. Що ж це за диво - серветка? Мікрофібра - це волокна поліестеру і поліаміду.

Головні відмінності серветок з мікрофібри:

  • Чистить будь-які поверхні;
  • Прибирає жирні плями;
  • Економічне і багаторазове використання;
  • Суха серветка або ганчірка витирає пил, не залишаючи ворсинок;
  • Стираются вручну і в машині, сохнуть швидко.

Тому, серветки і ганчірки з мікрофібри - по праву лідери в прибиранні.

Як прати ганчірки з мікрофібри? Дуже просто, якщо у вас є пральна машина. Так як їм потрібен точний температурний режим не вище 55 ° С. Якщо такої можливості немає, намочіть ганчірки в теплій воді з миючим засобом на 30-45 хв, так як даний вид матеріалу категорично не переносить високі температури, в тому числі і прасування.

Великий вибір якісних виробів для прибирання, в тому числі серветки з мікрофібри, целюлози, віскозне серветки, ви знайдете в інтернет-магазині «SFERA.UА», який надає клієнтам продукцію від провідних торгових марок: Фрекен БОК, Smile, Vortex, Novita, Bambik , PRO service, Selpak, Lady Cotton.



Віскозні серветки.

Віскозні серветки складаються з суміші целюлози і поліпропіленових волокон. Якість цих серветок залежить від відсотка целюлози.

 

Особливості віскозних серветок:

  • Серветки не статичні;
  • Велика розмаїтість видів і розмірів;
  • Використовуються без миючих засобів;
  • Зручна упаковка (рулони, пачки).

Віскозні серветки діляться на одношарові серветки, перфоровані, потовщені, губчасті і багатошарові.

Бувають двох видів: універсальні і для миття підлог. Універсальні підходять для сухого та вологого прибирання. Можуть застосовуватися з миючими засобами. Прекрасно полірують будь-які поверхні, не залишаючи розводів.

Віскозні ганчірки для підлоги відрізняються високою міцністю, добре вбирають воду, швидко сохнуть. Щоб віскозне серветки прослужили довго, після кожного прибирання їх потрібно промити в мильній воді і висушити.

Серветки з бамбука

Якісна серветка з бамбука - це «чарівна» паличка на вашій кухні. Серветка м'яка і приємна на дотик. Добре вбирає воду і не залишає розводів.

 

Є спеціальний вид бамбукової серветки для миття посуду без миючого засобу. Ніякого специфічного запаху серветки не зберігає. Прати такий вид матеріалу, досить один раз в тиждень, мильним розчином або в пральній машині. Після прання серветка не деформується і зберігає свої якості.

Головні особливості бамбуковій серветки:

  • Вигідна ціна при високій якості;
  • Натуральність;
  • Довговічність;
  • Ідеально вбирає вологу;
  • Спеціальний вид для миття посуду;
  • Надійно відмиває жирні плями;
  • Не вбирає запахи.

Тому, якщо ви одного разу купите цю серветку, ви вже не зможете уявити кухню без неї.

Як бачите, все серветки варті уваги кожної господині. Залишається тільки одне відкрите питання, з якою метою вона вам потрібна? І після того, як ви знайдете відповідь - досить легко зможете визначитися з правильним вибором продукції.

Інтернет-магазину «SFERA.UА» надає найбільший асортимент якісних аксесуарів для кухні та особистої гігієни в Україні від торгових марок: Фрекен БОК, Smile, Vortex, Novita, Bambik, PRO service, Selpak, Lady Cotton.

За доступними і вигідними цінами.

 

 

Тому, забудьте про прибирання «мокрою ганчіркою», адже у нас є пропозиція набагато краще і ефективніше. І, звичайно ж, це спеціальні і універсальні серветки для прибирання, які стануть вам ідеальними і надійними помічниками навіть в найскладніших ситуаціях.

 

Up